‘Apps per a tothom’ obre la seva competició online a tota la comunitat de desenvolupadors

Apps per a tothom, el nostre concurs per desenvolupar aplicacions mòbils accessibles i universals per a totes les persones, acaba d’obrir la seva competició online a tots els desenvolupadors, empreses, emprenedors, startups o qualsevol persona que vulgui contribuir a crear ciutats més intel·ligents i també més humanes.

El període per inscriure aplicacions va començar el passat 7 de setembre i romandrà obert fins el dia 23 d’aquest mateix mes. Poden apuntar-s’hi totes les apps que compleixin els següents requisits:

1- Encaixar a algun dels 4 temes del challenge: mobilitat urbana, salut & benestar, turisme & cultura i ciutat col·laborativa.

2- Ser accessibles per a tothom, al marge de la seva edat o circumstàncies.

Un cop es tanqui la competició online, on hi participen les apps que s’apuntin ara i les que participen des que va començar el repte en juny, un jurat d’experts online seleccionarà les 10 millors que competiran a la final que se celebrarà al mes d’octubre.

Les tres guanyadores es repartiran 5.000 euros de la següent manera: 3.000 per a la primera, 1.500 per a la segona i 500 per a la tercera. A més, l’app guanyadora tindrà un pas directe per a la gran final internacional de Smart City Hack que se celebrarà a Barcelona durant Smart City Expo World Congress, al novembre.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *